V mojom salóne poskytujeme nasledovné služby:

Moja práca je odborná, no zároveň pracujem s láskou k zvieratám a rozumiem im. Mojimi cieľmi sú spokojný zákazník a krásny a zdravý psík, ktorý sa bude v salóne cítiť príjemne.

Všetky ponúkané služby vykonávam v príjemných a priestranných priestoroch rodinného domu, kde má psík kedykoľvek možnosť výbehu na trávnik či na záhradu. Samozrejmosťou je aj kladenie vysokého dôrazu na hygienu a dôsledná a pravidelná dezinfekcia používaných nástrojov.

Mojimi prioritami sú komfort vášho psíka a maximálna odbornosť, z toho dôvodu využívam len profesionálnu kozmetiku určenú na prvotriednu starostlivosť o psiu srsť. Vybavenie salónu tvoria tiež profesionálne nástroje na úpravu psíkov tej najvyššej kvality. Používam strojčeky, nožnice či fény určené výhradne na salónnu starostlivosť o psíkov.

Psov zároveň v žiadnom prípade neuspávam a nepodávam im žiadne sedatíva, počas doby strihania o nich preto nemusíte mať žiadnu obavu. Keďže však psíkov neuspávam a prvoradá je bezpečnosť, objednávky prijímam len na strihanie malých a stredných psov. Veľkých psov, žiaľ, nestrihám.

Objednávky na služby prijímam telefonicky, neváhajte ma preto kedykoľvek kontaktovať. Dĺžka jednotlivých úkonov je vždy individuálna a závisí ako od rozsahu objednaných služieb, tak aj od ochoty vášho štvornohého miláčika so mnou spolupracovať.

Kúpanie

Pri kúpaní používame profesionálne kozmetické prípravky, vďaka ktorým si domov odnesiete šťastného a voňavého chlpáča.

Česanie a rozčesávanie

Či už doma máte krátkosrsté alebo dlhosrsté plemeno, pravidelné česanie či rozčesávanie srsti je priam nevyhnutnosťou. My sa o to však radi postaráme.

Strihanie srsti

Pri niektorých psíkoch nie je strihanie srsti len estetickou záležitosťou, ale úkonom, ktorý je pre zdravie psíka nevyhnutný. Nesprávne upravená srsť môže byť príčinou rôznych kožných problémov, no psík s ostrihanou a upravenou srsťou aj vyzerá lepšie a hlavne - aj sa lepšie cíti. Zverte preto starostlivosť o jeho srsť do našich rúk.

Strihanie pazúrikov

Aj tento úkon je dôležitou súčasťou starostlivosti o vášho miláčika, ktorá by sa nemala zanedbávať. Neostrihané pazúre sa totiž môžu začať štiepiť či stáčať, čo je pre psíka veľmi bolestivé.

Vytláčanie análnych žliaz

V prípade problémov s análnymi žľazami ide o komplexnejší problém, ich vytlačenie však môže psíkovi pomôcť aspoň k dočasnej úľave od nepríjemných symptómov.